فراز هامون

وبلاگ تخصصی مهندس عباس نورزائی - مسایل کشاورزی، توسعه روستایی،اقتصادی و اجتماعی، ایده های جدید و تحول آفرین

وبلاگ تخصصی مهندس عباس نورزائی - مسایل کشاورزی، توسعه روستایی،اقتصادی و اجتماعی، ایده های جدید و تحول آفرین

فراز هامون

* کارشناس ارشد مدیریت توسعه ی روستایی
* دارای گواهینامه TCDC از آکادمی جنگلداری یوننان کشور چین
* قائم مقام سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان
* معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان
* رئیس مرکز آموزش عالی جهادسازندگی سیستان و بلوچستان
* رئیس گروه پژوهشی برنامه ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی
* مدیر جهادسازندگی منطقه ی سیستان و نیکشهر و قصرقند
* رئیس مرکز هماهنگی شوراهای اسلامی روستایی سیستان
* نماینده ی مجری طرح مجتمع کشتارگاهی صنعتی زابل
* دبیر اتاق فکر جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان
* عضو انجمن توسعه ی روستایی ایران
* رتبه ی یک مشاوره در گروه توسعه ی روستایی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی
* مؤلف سه عنوان کتاب منتشر شده، دو عنوان کتاب در دست تألیف و ده ها مقاله ی علمی

آخرین مطالب
محبوب ترین مطالب
پیوندهای روزانه
پیوندها

۳ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

۱۱:۰۴۱۹
آذر

عباس نورزائی

مرحوم سیدرضا سیدحسینی، از بزرگان و موثقین سیستان برایم نقل کردند که: «وقتی دولت محمدرضاشاه، قصد احداث سد کهک بر روی شاخه‌ی سیستان را با هدف انشعاب آب به کانال آذر به منظور آبیاری اراضی خزیمه‌آباد(اراضی غصب شده‌ی خاندان علم) داشت، جمعی از بزرگان و مطلعین سیستان مقاومت کردند و استدلال نمودند که بستن این سد، باعث خواهد شد که به دلیل فاصله ی اندک با شاخه‌ی پریان مشترک، سهم آب‌بری آن شاخه که عمدتاً آب آن را افغانستان استفاده می‌کند، بیشتر خواهد شد، اما برای آنها تنها و تنها تأمین آب آنجا مهم بود و به منافع عامه‌ی مردم سیستان توجهی نداشتند.»

 

عباس نورزایی
۱۰:۴۱۱۹
آذر

سقوط اخلاق، عامل ایجاد ساختارهای نوپدید دولتی در اروپا

عباس نورزائی

امروزه مفهوم «توسعه» به معنای غربی آن، سطحی از انتظارات مردم را در آن جوامع رقم زده است که رسیدن به آن برای بخش وسیعی از آحاد جامعه، ناممکن گردیده است.

سیاستمداران غربی برای رسیدن به درآمد ملی متناسب با سطح انتظارات جامعه، مجبورند پا را از کشورهای خود فراتر گذاشته به تاراج منابع کشورهای جهان سوم از طریق مهار کردن حاکمان محلی بپردازند و برای رسیدن به این مقصود حتی اگر لازم باشد همه‌ی اصول انسانی و ارزش‌های اخلاقی را نادیده گرفته، نان در خون‌شان زده میل کنند.

ولنگاری جنسی، فروپاشی نظام خانواده، نبود محبت و وابستگی خانوادگی در این کشورها باعث شده است تا بهداشت روانی مردم این کشورها به مخاطره افتد.

اخیراً ترزامِی نخست وزیر انگلیس، پیشگام اقدامی مبتکرانه در ایجاد وزارتی نوپدید با عنوان «وزارت پیشگیری از خودکشی» شده است که در جهان اولین نوع از این تشکیلات دولتی محسوب می‌شود.

در این کشور، «خودکشی» علت عمده‌ی مرگ مردان و زنان به شمار می‌رود. «رنج بردن در سکوت»، خوره‌ای است که به جان مردمی افتاده است که رفتار دولت‌مردان خود را با انسانیت در دنیا رصد می‌کنند و مجبورند دم فرو بندند. ، بی‌بند و باری‌های جنسی و بی‌سامان بودن عاطفه و نبود عشق و محبت که از نیازهای مسلم انسان به شمار می‌رود، خوره‌ی دیگری است که در این نوع جوامع وجود دارد.

 

عباس نورزایی
۰۹:۵۲۱۹
آذر

لم تقولون مالاتفعلون... «چرا چیزى مى‏‌گویید که انجام نمى دهید؟ نزد خدا سخت ناپسند است که چیزى را بگویید و انجام ندهید.»(کلام‌الله‌ مجید)

عباس نورزائی

به وعده‌ها و گُنده‌گویی‌‌های بعضی از مدیران استانی و ملی در سال‌های دورتر کاری ندارم، فقط به یک مورد در سال 1393 و تعدادی از این نمونه‌‌ها از ابتدای سال 1397 تا کنون، به‌طور گذرا اشاره می‌کنم:

فروردین ۱۳۹۳: شرکت گسترش صنایع آریا تایر هامون، یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های در دست احداث سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران که در سال ۱۳۹۳ در پی اجرای مصوبات سفر رئیس محترم‌ جمهور به استان سیستان و بلوچستان توسط هیأت محترم عامل ایدرو، در دستور کار سازمان قرار گرفت و در تاریخ  خرداد 1396  کلنگ احداث کارخانه‌ی آن در شهرک صنعتی رامشار، شهرستان هامون به زمین زدند و قرار بود در شش ماه دوم سال ۱۳۹۹ مرحله‌ی اول آن به بهره برداری برسد و در نهایت در سال ۱۴۰۱ بهره برداری کامل آن با ظرفیت تولید سالانه ۵۰ هزار تن انواع تایر خودروهای سبک، نیمه‌سنگین و سنگین شروع شود و حدود ۲۰% از نیاز فعلی تایر کشور در بازار را تولید نماید.(چندی قبل به اتفاق وزیر صمت از محل بازدید داشتیم، به جز از زمین برهوت و چند تا ستون سوله، اثر دیگری از این واحد موعود در رامشار ندیدیم. واحسرتا)

 

عباس نورزایی